Tallimme toiminta

Hevostoimintamme perustuu kokemukseen ja turvalliseen toimintaan hevosten kanssa. Yhdessä toimien, erilaisten tehtävien ja teemojen kautta lapset, nuoret ja aikuiset ohjataan käsittelemään hevosia. Tehtävät kuuluvat oleellisesti hevosten hoitoon ja hyvinvointiin ja liittyvät turvalliseen tallitoimintaan.

Molemminpuolinen oppimaan oppiminen on tavoitteena. Siis ihminen oppii hevosesta ja hevonen oppii tuntemaan hoitavan ihmisen. Tätä kautta syntyy hyvä vuorovaikutus niin hoitajan kuin hoidettavan hevosen välille. Tällainen hevostoiminta ja asioiden käsittely kehittää lapsen, nuoren ja aikuisen kykyä toimia myös muilla elämän osa-alueilla.

Tärkeintä toiminnassa on yhteistyö ja vuorovaikutus. Tehtäviä ja harjoituksia tehdään yhdessä aikuisen kanssa niin, että on aikaa pohtia asioita tai tapahtumia, jotka sillä hetkellä tulevat esille ja ovat tärkeitä. Myös vähemmän merkitykselliset asiat saavat näin oikeat mittasuhteet.

Laukanmäessä toiminnassa ovat mukana Leena ja Heikki sekä hevoset ja koirat. Näiden ystävien kanssa opitaan yhdessä uusia asioita, uusia tunteita ja saadaan uusia ystäviä. Kokemalla erilaiset tilanteet, aistimalla hevosten rauhallisuus tai vilkkaus ja työskentelemällä niiden kanssa,  antavat ne yhdessä niitä onnistumisen elämyksiä. Tallituvassa voimme rauhassa keskustella vaikka kahvin, teen tai mehun kera, niin omat kuin hevostenkin asiat.

Toiminta tapahtuu joko pienryhmissä tai asiakkaan niin halutessa yksilöä ohjaten.

Tervetuloa tutustumaan talliimme ja sen toimintaan!

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä sivulla Yhteystiedot.Yhteystiedot

Laukanmäen talli

Paasmäentie 52
74700 Kiuruvesi
Finland


+ 358 50 555 1733


Liity Laukanmäen talli-ryhmään
Facebookissa